Breath is Life
helderheid en balans

TESTIMONIALS:

SP: "Magisch om mee te maken. Ik voelde echt die diepe connectie met mijzelf en voelde alles wat me nog tegenhoudt om het leven ten volle te leven. Heel waardevol."

JK: "Ik voelde mij vertrouwd bij alles wat Mira deed en hoe ze mij begeleidde tijdens de sessie. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren in wat voor staat je je lichaam kan brengen door middel van ademoefeningen. Heel fijn en rustgevend."

HL: "De sessie heeft mij bewust laten voelen hoe belangrijk mijn ademhaling in mijn dagelijks leven is. Ik vond het prettig. En met fijne muziek." 

IM: "Ontspannend, fijn, veilig, emotioneel. Dankzij deze ademsessie heb ik emoties kunnen toelaten en kunnen loslaten. Goede begeleiding, duidelijk, rustig in een veilige sfeer."

SB: "Ik moest wennen aan de techniek. Maar ik heb geleerd mijn ademhaling in mijn buik toe te laten. Ik merkte dat die beweging mijn lichaam tot en met mijn schouders toe deed relaxen. De ontspanning was heerlijk!"

DW: "Dit was voor mij een hele intense, maar rustige ervaring. Mira bereidt zich goed voor en geeft een goede uitleg. Het ademen onder begeleiding heeft mij ontspannen en dichter bij mijn emoties gebracht. Ik heb echt even losgelaten en emoties toegelaten."

ED: "De sessie was prettig en intiem. Ook confronterend. Ik heb gehuild en dat doe ik niet vaak. Ik werd mij bewust van gevoelens in mijn lichaam."

MP: "Mira kon mij goed tot rust brengen toen van alles mij overviel. Ik heb gevoeld en ervaren dat ademen in mijn buik in plaats van in mijn borst, mij rust brengt. Het ademen hoeft niet perfect te zijn. Dat geldt ook voor mijn dagelijks leven!"

PH: "Mijn ademsessie was rustgevend, indringend en mystiek." 

ONDERZOEK JE GEVOEL EN GEDACHTEN VIA JE ADEM EN VOEL JE VRIJ