ADEM IS LEVEN
THERAPEUTISCH ADEMWERK
 

Je ademhaling reflecteert je leven. Alles wat je meemaakt, heeft invloed op je adempatroon. Omgekeerd heeft de manier waarop je ademt, invloed op hoe jij je voelt!

Mijn naam is Mira. Ik ben moeder van twee kinderen. Door mijn eigen leven heen heb ik steeds ervaringen opgedaan over hoe ik beter bij mezelf kan blijven, hoe ik mijn eigen weg kan bewandelen en hoe ons lichaam ons hierbij van dienst kan zijn. Vanuit mijn eigen ervaring, in combinatie met doelgerichte ademcoaching en bio-energetica, kan ik jou bijstaan om bij jezelf te herkennen waarom je bepaalde dingen in jouw leven moeilijk vindt of wat jou nog blokkeert.
Wanneer je meer inzichten krijgt in wat de reden is waarom iets voor jou ingewikkeld aanvoelt, dan creëer je ook meer ruimte om in de toekomst de dingen anders aan te pakken. Het vergroten van jouw lichaamsbewustzijn is hierbij een belangrijke eerste stap. Ik kan jou daarnaast ook bijstaan in het vergroten van jouw inzichten d.m.v gesprekstherapie. 


persoonlijke ontwikkeling
relaties (met jezelf en een ander)
zingeving
stress / burnout
meer creativiteit

 

naast privé-sessies begeleid ik ademcirkels 

 

 

in januari en daarna weer in maart / april 2023 geef ik de cursus Therapeutisch Ademwerk hier vind je meer info. In 2023 geef ik ook de cursus Ademwerk & Innerlijk kind. Mail me voor info.

 


OVER MIRAuitgebreide website in English S.T.A.R. staat voor slow down, tune in, allow, redirect. Vanuit het bewust begeleiden van waar jij je aandacht op richt, kan ik jou helpen om weer thuis te komen bij jezelf.